1 Ocak 2017 Pazar

Karidesli Kanepe Tarifi


Türk mutfak kültüründe kanepe yapımı fazla kullanılmasa da özel gün ve gecelerde veya aperitif ve çabucak bir tarif için kanepelere başvurabilirsiniz bayanlar. Özellikle bugün seçtiğim Karidesli Kanepe Tarifi hem çok hafif hemde oldukça farklı bir kanepe tarifi olduğu için siz değerli takipçilerimize önerebilirim.
Karidesli Kanepe Tarifini aşamalı olarak yayınladığımız için hiç zorlanmadan kolayca uygulayabilirsiniz. Özel ve farklı kanepe tarifleri için sitemizi takip etmeye devam edin bayanlar.Kolay gelsin…
Malzemeler:
Küçük boy karides ( 250 gram)
Baharat( tuz, karabiber, pul biber)
Dört baş taze soğan
8 tane cherry domates
4 diş sarımsak
3 temek kaşığı tereyağı
Ekmek dilimleri
RESİMLERİ DAHA DETAYLI GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜZERLERİNE TIKLAYINIZ…

Yapılışı:
Tava içersine terayağı ve sarımsakları ekleyin ve soteleyin , daha sonra karidesleri de ilave edip Bayanştırın. Bayanştırma aşamasından sonra dörde böldüğünüz domatesleri de ilave edip bu şekilde yaklaşık 6 dakika kısık ateş de Bayanştırarak pişirin. Beş dakika soteledikten sonra baharatları da ekleyin. Son olarak taze soğanları da ilave edip hafifi Bayanştıralım. Karidesli Kanepe Tarifi harcımız hazır artık görsellerde olduğu gibi ekmeklere sürerek servi sayabilirsiniz. Dilerseniz benim gibi üzerini domates ve nane ile süsleyebilirsiniz bayanlar. Kolay gelsin..
Bir başka tarif:
Dilerseniz bayanlar konserve ton balık , mısır, taze soğan , mayonez Bayanşımı ile de çok kolay ve pratik bir kanepeyi çok kısa sürede yapmanız mümkün…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)