4 Nisan 2017 Salı

Çikolatalı Fıstıklı Pasta Tarifi



Güzel bir gün dileği ile, bugün sizlere yapımı çok zor olmayan Çikolatalı Fıstıklı Pasta Tarifini vereceğiz. Özel günler içinde rahatlıkla yapabileceğiniz bu pastanın en önemli püf noktası pandispanya,nın bir gün önce yapılmasıdır. Diğer önemli bir noktası da kremasını hazırlamak, öncelikle krema malzemelerin taze olması gerekiyor, pişirirken harlı ateşte değilde kısık ateşte pişmesi ve kıvama gelene kadar sürekli Bayanştırmanız gerekiyor. Eğer harlı ateşte pişirirseniz krema tenceresinin kenarları ve dibi tutacağı için yanık kokusu pastanızın tadını değiştirir ve emeğiniz boşa gitmiş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)