Malzemeler
4 adet hindi bonfile 250 gr. konserve mantar
1 adet kuru soğan
Yarım çay kaşığı hardal tozu
2 çorba kaşığı çiğ krema
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz Karabiber
Hindi bonfileler teflon bir tavada önlü arkalı pişirilir. Diğer yanda soğanlar yemeklik doğranır, yağ ile kavrulur. Mantarlar eklenip 5 dakika daha kavrulur. Krema eklenip 1-2 taşım kaynatılır ve ocağın altı kapatılır. Tuz, karabiber ve hardal tozu eklenip Bayanştırılır. Bu Bayanşım bonfilelerin üzerine pay edilir. Fırın tepsisine alınıp 200° fırında 10 dakika fırınlanır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)