2 Şubat 2016 Salı

Biftek Sarması Tarifi


Malzemeler:
•500 Gr. Biftek
Kaşar Peyniri
Yarım demet, maydanoz
Tuz, karabiber
◦Panelemek İçin:
Yumurta
Un
Galeta Unu
Yemek Tarifi
İyice inceltirdiğiniz bifteğin içine tuz ve karabiber serpelim. Kaşar peyniri uzun uzun keselim ve bifteğin üzerine bir tane yerleştirelim. Kaşar peynirin üzerine bir sap maydonoz yerleştirip saralım. Sardığımız biftekleri önce çırpılmış yumurtaya batıralım. Daha sonra, galeta ve un Bayanşımına bulayalım, fırın kapına dizelim 180 derecelik ısıda pişmeye bırakalım. Fırından, almadan beş dakika önce biftekleri fırından cıBayanp üzerine rende kaşar peyniri koyalım ve tekrar fırına sürelim. Kaşar peynir eriyince fırından alalım, dilimleyerek servise sunalım. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)