17 Aralık 2016 Cumartesi

Pazılı Omlet Tarifi


MALZEMELER
1  demet pazı yaprağı
1 adet soğan 2 adet yumurta
2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber 1 kâse haşlanmış fiyonk makarna

Yemek Tarifi
Pazı yaprakları yıkanıp tuzlu suda haşlanır. Süzdükten sonra incecik doğranır. Soğan yemeklik doğranıp yağ ile kav­rulur. Haşlanmış pazı, haşlanmış makarna, kavrulmuş soğan, yumurta, un, yoğurt, tuz, karabiber hepsi Bayanştırma kabında iyice Bayanştırılır. Ağzı kapaklı bir tavada önlü arkalı pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)