Malzemeler
4 adet ince dövülmüş tavuk
göğüs eti 1/2 kg.ıspanak
1 adet soğan
250 gr. mantar
3 adet domates
2 adet sivri biber
2 adet defne yaprağı
Tuz
Karabiber Sıvı yağ Kürdan
Soğan incecik doğranıp 2 çorba kaşığı sıvı yağ ile kavrulur..Yıkanıp, süzülmüş ve incecik doğranmış ıspanaklar eklenip iyice kavrulur. Çok ince dövülmüş tavuk etleri önlü arkalı tuz ve karabiber ile ovulur. Hazırlanan ıspanak tavuk etlerinin içine konulup sarılır. Etlerin açılmaması için kürdan ile tutturulur. Tencereye alınıp üzerine rendelenmiş domates, ince doğranmış sivri biber ye ince doğranmış mantar eklenip hiç su koymadan 30 dakika orta ateşte pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)