10 Aralık 2016 Cumartesi

Kereviz Etli


Malzemeler
1 kg kereviz 250 gr kuşbaşı et 1 büyük soğan 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı margarin 1/2 limon suyu Tuz
Tarif
Kerevizlerin kabuklarını soyun, kök ve yapraklarını da ayıkayıp değerlendirin Kerevizleri yarım parmak uzunluğunda kuşbaşı doğrayın Çelik tencerede etleri, kıyılmış soğan ve yağla ateşe koyun Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin Küçük parçalar halinde doğranmış havuç ve kerevizleri katıp altüst edin Yeterince tuz, limon suyu ve 1 bardak sıcak su ekleyin Kısık ateşte 30 dk pişirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)