Malzemeler
2 adet somon balığı 1 kırmızı biber 1 yeşil biber 1 soğan 2 diş sarımsak karabiber zeytinyağı maydanoz yeşil soğan tuz soya sosu patates püresi
Tarif
Somonları folyoya sarıp buharda 12 dakika haşlıyoruz. Sonra soğan, karabiber, yeşil biber, sarımsak, zeytinyağında hafif kavuruyoruz. Sonra somonları iri parçalara bölüyoruz ondan sonra püreyle hafifçe somonları ezmeden Bayanştırıyoruz diğer sebze malzemesinide ekleyip yine hafifçe Bayanştırıyoruz. Ondan sonra biraz iri köfteler haline getirip ayçiçek yağı ve tereyağında kızartyoruz. Yanına güzel soz ve limonla servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)