Malzemeler
2 tavuk göğsü, 1 orta boy soğan 1 kırmızı biber 5 çarliston biber, 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 orta boy domates Tuz, karabiber, kekik
Tarif
Göğüs etlerini küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp teflon tavaya koyun. Orta ateşte göğüs etleri suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurup tuz serpin. İnce kıyılmış soğan, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip sote edin, Biberleri ince şeritler halinde, domatesi küp küp doğrayıp tavaya ilave edin, Tuz, karabiber ve kekik ekleyip Bayanştırın, Kapağını kapatıp , ara sıra Bayanştırarak 15 dakika orta ateşte pişirin, Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)