16 Ocak 2017 Pazartesi

Crème Brulee Tatlısı Tarifi


Crème Brulee Tatlısının Tarifi Yapımı
MALZEMELER
1 paket krema (200 ml kutu)
1 bardak süt
3 çorba kasığı toz şeker
1 paket vanilya
3 yumurta
pudra sekeri
Tatlı Tarifi
Kremayı, süt ve vanilya ile bir tencerede kaynatın. Baska bir kapta, yumurtaları toz seker ile iyice çırpın. Kaynayan sütü yavaş yavaş yumurtalı Bayanşıma ekleyin.Fırına dayanıklı kaplara Bayanşımı kepçe ile doldurun. Bu kapları içi su dolu bir fırın tepsisine yerleştirin. 180 dereceli fırında, kenarları sertleşene kadar (tepsiyi salladığınızda ortası hala yumusak kalmalı) 30-35 dak. pişirin. Oda sicaklığında soğumaya bırakın. Su dolu tepsiden çıBayann ki fazla pişmesin.Servis yapmadan önce, fırının ızgarasını yakıp iyice kızarmasını bekleyin. Kaselerin üzerine pudra şeker serpin. Pudra şeker eriyip karamelize olana kadar ızgarada bekleyin. ılık olarak servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)