16 Ocak 2017 Pazartesi

Muzlu Saray Revani Tarifi


Malzemeler:
1 su bardağı fındık
1 su bardağı marmelat
1 paket kabartma tozu
2 muz
4 yumurta
1 paket vanilya
2 su bardağı un
1 su bardağı tozşeker
Şerbet Malzemeleri:
3 su bardağı su
1 dilim limon
2.5 su bardağı tozşeker
Tatlı Tarifi
Şerbetini kaynatın ve soğumaya bırakın. Bir kaba yumurta ve şekeri alıp çırpın ve üzerine diğer malzemeleri ekleyin. Yağlı kağıt serip bir tepsiye dökün. 18o derecede kızartın. Resimde görüldüğü gibi muzları dizip fındık dökün ve rulo yapın. İki parmak genişliğinde kesin ve şerbetleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)