Malzemeler:
4 çay fincanı, süt
1 çay fincanı, toz şeker
6 yemek kaşığı, irmik
1 yemek kaşığı, nişasta
3 yemek kaşığı, hindistan cevizi
1 paket, vanilya
1 paket, kakaolu bisküvi
Üzeri için:
1 paket, çilekli şanti
1 çay fincanı, süt
•Süslemek için:
inci şekerleme
Tatlı Tarifi
Orta boy bir tencereye sütü alalım, üzerine irmik, hindistancevizini, şekeri, nişasta ve vanilyayı alalım, Bayanştırarak pişirelim. Pişen harcı, pasta çemberinin içine üçte birini alalım üzerine, bisküvilerin yarısını dizelim. Üzerine tekrar harctan koyalım, bir sıra bisküvi tekrar harç alalım ve soğumaya bırakalım.
Biz bu arada, krem şantisini hazırlayalım, soğuyan tatlımızın üzerine krem şantiyi sürelim imci boncuklarla süsleyelim. Çemberden cıBayanp, servis tabağına alalım, dilimleyerek servise sunalım. afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)