Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
11 Nisan 2017 Salı
Maden Sulu Börek Tarifi
Malzemeler
• 1 kg yufka
• 1 şişe maden suyu
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 200 gr peynir
• 2 yumurta
• 100 gr tereyağı
Hamur işi Tarifi
1- Tepsiyi yağlandıktan sonra sırayla üç yufka yayılır. Arasına beyaz peynir serpilir. Tekrar geri kalan üç yufkayı yayılır. Kare kare kesilir.
2- Tereyağı eritilip yufkaların üzerine dökülür. 3-2 yumurta çırpılıp yufkaların üzerine sürülür. 4- Üzerine maden suyu dökülür. Sıcak fınna verilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)