5 Nisan 2017 Çarşamba

Tuzlu Bisküvi Tarifi




Merhabalar sevgili bayanlar, sizler için birbirinden leziz hamur işi tariflerimiz ile beğenilerinizi almaya devam ediyoruz. Bugün yoğun istek üzerine Tuzlu Bisküvi Tarifimizi  sizler için hazırlamaya karar verdim. Hem misafirler için  hem de beş çaylarında aperatif bir seçim olabilecek bisküvi tarifimizin yapımı oldukça basit. Hatta kısa sürede hazırlayabileceğiniz tarifimizin malzeme listesi de oldukça az olduğu için ekonomik bir menü seçimi olacaktır.
Tuzlu Bisküvi için kullandığımız kepekli un sayesinde sağlıklı ve leziz bir tarifi bir araya getirdiğimiz gibi diyet ürünler tercih eden takipçilerimiz de tarifimizi uygulayabilir. Tuzlu hamur işi tarifimizin yanına dilerseniz, yemek tarifleri sitemizde tatlı tarifleri kategorimizde yer alan Şekerpare Tarifi ve Kek Tarifleri kategorimizden Ağlayan Kek Tarifini yapmanızı öneririm. En güzel ve özel tuzlu bisküvi tarifleri için bizi takip edin diyerek kolay gelsin bayanlar…
Tuzlu Bisküvi Tarifi için Malzemeler
•1 çay fincanı, un
•1 çay fincanı, kepekli un
•3 yemek kaşığı margarin
•100 gr. beyaz peynir
•1 paket, kabartma tozu
•tuz, kekik
•alabildiği kadar süt
Tuzlu Bisküvi Tarifi
Hamur yoğurma kabına, 1 çay fincanı unu, bir çay fincanı kepekli unu alalım üzerine kabartma tozunu ilave edelim harmanlayalım. Üzerine peyniri, marğarini ve tuzu ilave edelim, son olarak sütü katalım (sütü azar azar ilave ediniz) kulak memesinden biraz daha sert bir hamur elde edelim. Farklı hamur kalıpları kullanarak tuzlu bisküvi şekilleri çıkaralım ve tepsiye dizelim. 180 derecelik ısıda pişirelim. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)