27 Aralık 2015 Pazar

iPhone 5’in Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu

Apple ’ın merakla beklenen ve büyük ihtimalle akıllı telefon dünyasında tozu dumana katacak telefonu iPhone 5 ’in, ABD piyasasındaki kesin satışa çıkış tarihi nihayet belli oldu. Servis operatörlerinin de baskısıyla iPhone 5, Amerika ’da 5 Eylül 2012 12 Eylül ’de tanıtılacak, 21 Eylül ’de kullanıcılarla buluşacak.

Güncelleme: AT&T ve Verizon çalışanlarından alınan son bilgilere göre iPhone 5, 21 Eylül ’de satılmaya başlanacak. Her iki firma da satış temsilcilerinin 21 – 30 Eylül tarihleri arasında tatile çıkmalarına izin vermiyormuş.

Cihazın ülkemize geliş tarihinin ise Kasım ’ı bulması bekleniyor. Satış rekorları kırması beklenen akıllı telefon; A6 dört çekirdekli işlemci, 1 GB bellek, HD video kayıt ve gösterim, 4G iletişim ağı, NFC (Near Field Communication – Yakın Mesafe İletişimi), 64 GB ’a kadar depolama alanı, 4″ kapasitif retina ekran, 8 megapiksellik yüksek çözünürlük destekli fotoğraf makinesi gibi özelliklere sahip olması kesin gibi görünüyor.

iPhone 5 ’in ülkemizde 2000 TL civarında bir fiyatla, sadık Apple müşterilerine hitap edeceği de kesin gibi görünen başka bir olasılık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)