27 Aralık 2015 Pazar

Men In Black Alien Crisis Ön İnceleme

Sinema dünyasında fırtınalar estiren Men In Black 3, Tommy Lee Jones, Will Smith ve Josh Brolin ’in üstün performansları ile hem eleştirmenlerden, hem de izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı ve gişe rekorlarını alt üst etti.

Fırsattan istifade eden Activision, pek çok ünlü sinema filminde olduğu gibi Men In Black 3 ’ünde oyununu piyasaya sürdü. Yapımın yer aldığı platformlar arasında Nintendo Wii, PC, Microsoft Xbox 360 ve elbette Sony PlayStation 3 bulunuyor.

Yapımı Nintendo Wii, Xbox 360 ve PC ’de inceledik. Sonucun, büyük bir hayal kırıklığını olduğunu söylersek yalan olmaz. Yapım çok kısa sürüyor ve tecrübeli oyuncunun birkaç saatini bile almıyor. Aslında bu olumlu bir nokta da sayılabilir zira berbat kontroller, çağın gerisinde kalmış grafikler, anlaşılmaz oyun örgüsü, kullanıcıların zevkini öldürüyor. Film ile alakası olmayan diyaloglar ve modellemeler, film hayranlarını ayrıca şaşırtıyor.

Sonuç olarak, detaylı bir incelemeye vakit bulamasak da Men In Black Alien Crysis, bir aksiyon-macera oyununun beklentilerini karşılamaktan çok uzak kalıyor ve çoğu film oyunu gibi hayal kırıklığı yaratmaktan öteye geçemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)