28 Ocak 2016 Perşembe

İskender Kebabı Tarifi


Malzemeler
Bir paket hindi döner
3 dilim light ekmek
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı Sıvıyağ
3 çorba kaşığı Yoğurt
Domates
Sivri biber
Kebap Tarifi
Hindi dönerler teflon bir tavada iyice ısıtılır. Ekmekler kızartılıp küp küp doğranır. Tabağın altına ekmekler, üzerine dönerler konulur. Salça, sıvı yağ, biraz su ile ezilip iyice pişi­rilir. Etlerin üzerine dökülür. Tabağın kenarına yoğurt konu­lur. Kızarmış biber ve domates ile süslenip servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)