6 Ocak 2016 Çarşamba

Trabzonspor'un hedefi M'Bia sorununu çözmek!..

Trabzonspor'da devre arasında takıma gelecek isimlerden çok yolların ayrılacağı oyuncular için çalışma gerçekleştiriliyor. Kadroda performansıyla katkı sağlamayan çok sayıda oyuncusunu bulunan Bordo-Mavililer, ikinci yarıda kadroda yer alacak tüm oyuncuların sorunlarından arındırılmasını istiyor.

Spor Toto süper Lig'in ilk yarısında kadrosundaki yabancı oyuncularıyla sıkıntı yaşayan ve birçoğuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Trabzonspor'da yönetim, mutsuz olan tüm futbolcularla bir araya gelecek.

Oyuncuların imzaladıkları sözleşmelerine sadık kalmalarını isteyecek olan yönetimin, sorunu olan oyuncularla yolları ayırmak için kolaylık sağlayacak.

Trabzonspor Yönetimi'nin en zorlu mesailerinden biri de Stephane MBia ile olacak. Sezon başında Sevilla'dan transfer edilen ve büyük umut bağlanan Kamerunlu yıldızın alacak sorununu çözüme kavuşturmak istiyor. Bu sorunun çözülmesinin ardından MBia'dan ligin ikinci yarısında takımı ayağa kaldıracak performans bekleyen Bordo-Mavilililer, yerli oyunculardan da sorumluluk almalarını isteyecek.

Yeni teknik direktör belirlenene kadar yola Sadi Tekelioğlu ile devam edecek olan Trabzonspor'da başta Onur Kıvrak olmak üzere, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici gibi isimlerden ligin ikinci yarısında ellerini taşın altına koymalarını konusunda talepte bulunulacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Trabzonspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)