Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
31 Ocak 2017 Salı
Güveçte Erişteli Bonfile Tarifi
Malzemeler
• 500 gr bonfile
• 2 su bardağı erişte
• 2 adet küp şeklinde doğranmış domates
• 4 adet sivri biber
• 100 gr tereyağı
• 100 gr kaşar peyniri
• tuz
Kebap Tarifi
1 Erişteyi bol tuzlu suda haşlayıp, suyunu süzün.
2 Bonfileleri ızgarada veya teflon tavada pişirin.
3 Domatesleri, yeşil biberleri yağla birlikte tencerede sote edin.
4 Bir güveç kabına erişteyi yayıp, üzerine bonfileleri dizin. Domatesli, biberli Bayanşımı yaydıktan sonra, rendelenmiş kaşar peynirini serpin. 180 derece fırında kaşar peyniri pembeleşinceye kadar pişirin
5 Yeşil salatayla birlikte servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)