17 Şubat 2016 Çarşamba

Bahçıvan Kebabı Tarifi


Malzemeler
1-2 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 baş kuru soğan, yemeklik doğranmış
3 domates, soyulup dilimlenmiş
3-4 sivribiber, ikiye bölünmüş
2 patates, küp küp doğranmış
2 havuç, küp küp doğranmış
1 yemek kaşığı salça
1 kg kuzu kuşbaşı et
Kebap Tarifi
Etleri az yağda suyunu çekene kadar pişirin. Bir kase kaynayan suya 1 kaşık salça ekleyin sular iyice çekince üzerine ekleyin. Küp küp olan havuç ve patatesleri kızartın yağını alın. Fırın torbasına alın ve üstüne sebzeleri biberleri ve domatesleri ekleyin. Folyoyla kapayın. Isıtılmış fırında 15 dakika pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)