6 Aralık 2016 Salı

Kabaklı Pizza Tarifi


GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik)
yarım demet dereotu
100 gr kaşar rendesi
3 kabak
150 gram beyaz peynir
2 yufka
Sos için
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 yumurta
Börek Tarifi
İlk önce kabakları yuvarlak olarak kesin ve tavada sıvıyağda soteleyin. İçerisine tuz ve karabiber ekleyin. Ayrı bir kapta yumurta, süt ve sıvı yağ sos haline getirin. Peynir ve doğradığınız dereotunu karşıtırın. Pişirme tepsisine 1 tane yufka yayın kenarlarını içeri doğru alın. Diğer yufkayıda parçalara bölerek ekleyin. Hazırlanan sosu da üzerine sürün. Peynir ve dereotu Bayanşımınıda üzerien yayın. Kabaklarıda üzerine dizin. Kaşarlarıda üzerine yayın ve kızarana kadar pişirn.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)