Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
4 Şubat 2016 Perşembe
Kurabiye Yapmanın Püf Noktaları
Merhaba bugünkurabiye tarifiyapmanın püf noktalarına değinicegiz yazımızda. Ağızda dağılan bir kurabiye olmasını istiyorsanız, içerisine katacağınız margarin veya tereyağının oda ısısında veya eritilip ılık hale gelmiş olması gerekiyor. Tereyağı yerine sıvı yağ kullanırsanız, yumuşacık kurabiyelere kavuşursunuz ancak sıvıyağ ile yapılan kurabiyeler, tereyağ ile yapılan kurabiye kadar lezzetli olmayacaktır. O yüzdenkurabiye tariflerimizin genelinde tereyağ kullandık.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)