26 Şubat 2016 Cuma

Kuru Fasulye Püreli Et Tarifi


Malzemeler
Malzemeler
•  2 su bardağı kuru fasulye
•  1/2 çay bardağı sıvıyağ
•  1 tatlı kaşığı limon suyu
•  500 gr kuşbaşı er
•  1 adef soğan
•  1 Çorba kaşığı margarin
•  I adef biber
•  1 adet domates
•  200 gr mantar
•  1 adet kesme şeker
•  1 su bardağı su
•  tuz
•  karabiber
Yemek Tarifi
1   Fasulyeyi 1 gece önceden ıslatın. Daha sonra haşlayıp blendırdan geçirin. Sıvıyağ, tuz ve limon suyuyla Bayanştırın.
2   Başka bir kapta eti suyunu salıp, çekinceye kadar kavurun. Yemeklik doğranmış soğan ve küp biçiminde doğranmış domates, biber ve mantarı ekleyin. Margarini, tuzu ve kesme şekeri ilave edin. 1 su bardağı suyu ilave edin. 10-15 dakika daha pişirin.
3 Daha sonra fasulye püresinin üzerine alıp servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)