Malzemeler
Malzemeler
• 2 su bardağı kuru fasulye
• 1/2 çay bardağı sıvıyağ
• 1 tatlı kaşığı limon suyu
• 500 gr kuşbaşı er
• 1 adef soğan
• 1 Çorba kaşığı margarin
• I adef biber
• 1 adet domates
• 200 gr mantar
• 1 adet kesme şeker
• 1 su bardağı su
• tuz
• karabiber
1 Fasulyeyi 1 gece önceden ıslatın. Daha sonra haşlayıp blendırdan geçirin. Sıvıyağ, tuz ve limon suyuyla Bayanştırın.
2 Başka bir kapta eti suyunu salıp, çekinceye kadar kavurun. Yemeklik doğranmış soğan ve küp biçiminde doğranmış domates, biber ve mantarı ekleyin. Margarini, tuzu ve kesme şekeri ilave edin. 1 su bardağı suyu ilave edin. 10-15 dakika daha pişirin.
3 Daha sonra fasulye püresinin üzerine alıp servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)