6 Aralık 2016 Salı

Bayanşık Omlet Tarifi


Merhaba, Türkiye ’nin Pratik ve en güzelyemek tariflerisitesiE-Tarifler takipçileri sizlere bugün Bayanşık Omlet Tarifi vereceğim. Kahvaltılarının vazgeçilmezi olan omlet hiç bu kadar lezzetli olmamıştır, içinde ki çeşitliği ile doyurucu özelliğini daha da çok beğeneceğiniz butarifhiç de zor değil. Kahvaltı sofrasını hazırlamadan önce malzemelerini soteleyelim, yumurtaları kırmayalım. Kahvaltı sofrasını hazırlayalım, herkes yerini alsın, sonra yumurtasını ilave edip pişirelim.
Bayanşık Omlet Tarifi zaman darlığından dolayı yapmak istemezseniz kolay başka bir tariflerimiz var,yumurta yemeklerikatagorimize bakabilirsiniz. Kahvaltı sofralarınızı renklendirecekhamur işi tariflerikategorimizdenbörek tariflerinden bir tanesini seçebilirsiniz.Diğer tariflerkatagorisindenAcuka tarifimizi denediniz mi? Birbirinden pratik ve lezzetli tariflerimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Afiyetle, kolay gelsin…
Bayanşık Omlet Tarifi için malzemeler
Tereyağ
2 tane yumurta
1 yemek kaşığı, domates (küçük doğranmış)
1 yemek kaşığı kaşar peynir (rende)
1 yemek kaşığı, biber (küçük doğranmış
1 yemek kaşıgı mantar (küçük doğranmış)
1 kaşık dana  jambon (küçük doğranmış)
Tane karabiber, tuz ve taze soğan (1 dal)
Süslemek için:
Bir miktar maydanoz
Bayanşık Omlet Tarifi
Öncelikle bazı malzelerini ön pişirmekle başlayacağız Bayanşıkomlet tarifimize.  Tereyağımızı kısık ateşte ısıttığımız tavaya koyalım (1 yemek kaşığı) erimesini bekleyelim. Tereyağı eridikten sonra biberimiz, jambon ve mantarı ilave edelim Bayanşturarak soteleyelim. Malzemeler küçük doğrandığı için bir dakika sotelenmesi yetecektir.  Üzerine cırpılmış yumurtayı ekleyelim yumurta pişmeden tavadaki malzemeleri eşit bir şekilde yumutanın içine dağıtalım. Pişen yumurtanın üzerine omlet katalanacağı için yarısına gelecek şekilde,  küçük doğranmış domatesi, rende kaşar peynirini, ögütülmüş karabiber ve tuzumuzu ilave edelim. Omletin diğer kısmını üzerine kapatalım, bir süre kısık ateşte tutup servis tabağına alalım. Dilersenizpırasasapları ile fiyonk yapabilirsiniz. Sıcak servise sunun.
Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)