9 Aralık 2016 Cuma

Fırında Çupra Nasıl Yapılır?


Malzemeler
4 adet çupra 1 adet havuç 1 adet soğan 7-8 adet defne yaprağı Karabiber Pulbiber Tuz Zeytinyağı Kekik (üzeri için)
Tarif
İyice yıkanmış ve temizlenmiş çupraların içine bir miktar karabiber, tuz ve pulbiberi serpip Dilimlenmiş havuç ve soğanı defne yaprağını da yerleştirelim. Balıkları fırın tepsisine yerleştirip üzerine tuz ve kekiği serpip bir miktar sıvı yağ ekliyelim. Önceden ısıtılmış 180-200 derecedeki fırında balıkları iyice kızarana kadar pişirelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)