2 Aralık 2016 Cuma

Kek Yapmanın Püf Noktaları


Kek çay saatlerimizin baş tacı, pratik aynı zamanda doyurucu kimi zaman pufidik pufidik olan, kimi zamanda tepsinin dibine yapışıp kabarmıcam kabarmıcam diye çığlıklar atan ve attıranhamur işlerinden biri. Acaba neye dikkat etmedim de böyle oldu? Diyorsanız, okumaya devam edin.
Kek Yapmanın Püf Noktaları
– Yumurtaları buzdolabından çıkardıktan sonra en az 1 saat bekleyip öyle kullanın.
– Yumurtayı kırdıktan sonra, iyice köpürene kadar çırpın.
– Yumurta ve şekeri, aynı yöne doğru çırparsanız, daha başarılı bir sonuç elde edersiniz.
Kek tariflerinden seçtiğiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)