Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
18 Ocak 2017 Çarşamba
Çilek Reçeli Tarifi
Merhaba, Türkiye ’nin Pratik ve en güzelyemek tariflerisitesi E-Tarifler takipçileri Çilek Reçeli Tarifi ile sizlerleyiz. Bu muhteşem lezzeti herkes denemeli diyerek giriş yazımıza başlıyorum.Reçelyaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor sorusuna işinize yarayacak birkaç tane püf noktası yazacağım. Reçeli derince bir tencerede pişirelim reçelinizin kararmasını istemiyorsanız kapağını asla kapamayınız. Mümkün olduğu kadar az Bayanştırmaya çalışın, yoksa çilekler dağılabilir. Reçellerin saklandığı yer, 21-17 derece arasında olmalı, aksi takdirde vitamin kaybı ve bakterilerin üremesine neden olabiliriz.
1 Su bardağına doldurduğunuz suya bir damla reçelin suyundan damlatığınızda nokta halinde kalıyorsa Çilek Reçeli Tarifi olmuş demektir, artık ocağın üzerinden alabilirsiniz. Akşam yemeği için önerilerimiz,sebze tarifikatagorimize yeni tarifler eklendi, göz atmanızı öneririm. Yöresel yemek yapmayı düşünüyorsanız
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)