Malzemeler
500 gr. köftelik kıyma
1 adet soğan
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı köfte bahan
Tuz Karabiber
Ispanak İçin: 500 gr.
Ispanak
1 adet soğan 2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz 3 çorba kaşığı kaşar peyniri
Ispanaklar yıkanıp ince ince doğranır. Soğan yemeklik doğranıp yağ ile kavrulur. Ispanaklar ilave edilip suyunu tamamen çekene dek kavrulur. Tuz ilave edilir. Diğer yanda kıyma Bayanştırma kabına alınıp içine soğan rendelenir. Yumurtalar, köfte baharı, tuz, karabiber ve hazırlanan ıspanak eklenip iyice yoğurulur. Isıya dayanıklı fırın kabına alınıp bastırarak yerleştirilir. 200° fırında 30-35 dakika pişirilir. Sıcak servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)