MALZEMELER (8-10 kişilik)
1 portakal
1 çay bardağı kuru meyva
1 paket vanilya
1 çay bardağı damla çikolata
1 çay bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
2 yumurta
1 su bardağı esmer şeker
1 çay bardağı süt
Pasta Tarifi
Yumurtayı bir kaba kırın ve üstüne esmer şeker ekleyip çırpın. Daha sonra süt yağ ekleyip çırpmaya devam edin. Üstüne un, vanilya ve kabartma tozu ekleyin ve çırpmaya devam edin. Kalıplara Bayanşımı dökün damla çikolata ve kuru meyvalarla üstüne dekor yapın 170 derecede ısıtın ve dilimlenmiş portakalı servis yaparken üzerine dizin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)