Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
18 Mart 2017 Cumartesi
Ispanak Kuşhane Musakkası Tarifi
300 gr kıyma
1 çorba kaşığı salça
3-4 adet soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz, karabiber
1kg ıspanak
Yemek Tarifi
1- Ispanağın sapları ve kökleri doğranıp, bol suda yıkanır. Soğanlar doğranır.
2- Tencereye sıvıyağ, doğranmış soğan ve kıyma konup kavrulur. Salça, tuz ve karabiber ilave edilip ateşten alınır.
3- Kuşhanenin dibine 1 cm eninde doğranmış ıspanak yerleştirilir. Ispanakların üzerine bir miktar kıymalı içten serpilir. Bunun üzerine tekrar
ıspanak yerleştirilip tekrar kıymalı iç yerleştirilir. Tuz ekilip su ilave edilip ateşe konur. Kısık ateşte pişirilir.
4- Bir kapta yumurta ile limon suyu çatalla iyice çırpılıp terbiye yapılıp ıspanağın üzerine gezdirilirse çok lezzetli olur
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)