Malzemeler
-2 tane tavuk göğsü
-2 tane tavuk göğsü
-1 kutu konserve veya dondurulmuş bezelye
-1 tane domates
-3 tane sivri biber
-1 bağ yeşil soğan
-Yarım bağ maydanoz
-Yarım bağ dereotu
-Zeytinyağı
-Limon suyu
-1 tane domates
-3 tane sivri biber
-1 bağ yeşil soğan
-Yarım bağ maydanoz
-Yarım bağ dereotu
-Zeytinyağı
-Limon suyu
Öncelikle tavuk göğüslerini orta boy bir tencereye alalım, üzerini geçecek kadar su doldurup haşlanmaya bırakalım. Bezelyeyi de ayrı bir tencerede haşlayalım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)