Malzemeler:
2 tane, alabalık
8 tane mantar (kestane mantarı)
2 diş sarımsak
2 defne yaprağı
5 sap, taze soğan
2 tane, domates
2 tane, kırmızı biber
1 yemek kaşığı, tereyağ
sıvıyağ
tuz,tane karabiber
Yemek Tarifi
Öncelikle, mantarı yıkayalım irice doğrayalım. Domatesi yıkayıp irice doğrayalım, taze soğanı ayıklayıp yıkayalım irice doğrayalım. Sarımsağı ve kırmızı biberi doğrayalım, Ayıklanmış ve yıkanmış olan balığı sıvıyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alalım, kenarlarına sebzelerin hepsini ilave edelim. Üzerine tereyağını, tuz ve karabiberi ilave edelim. 180 derecelik ısıda pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)