20 Mart 2017 Pazartesi

Patatesli Yumurta Tarifi



Malzemeler
•  6 patates
•  6 yumurta
•  1/2 demet maydanoz
•  tuz
•  karabiber
Kızartmak İçin
•  sıvı yağ

Yemek Tarifi
1. Patatesleri küp şeklinde doğrayın ve kızgın yağda kızartın. Kızardıktan sonra patatesleri süzgece alın ve fazla yağını süzdükten sonra tekrar tavaya koyun.
2. Yumurtaları bir kaseye kırın. Maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin. Çatalla hafif çırpın.
3 Çırptığınız yumurtayı patateslerin üzerine dökün. Tavada arkalı önlü pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)