25 Nisan 2015 Cumartesi

94 Adet Full Program Arşivi - Nisan 2015 Güncel

 Nisan ayi arsivi ile karsinizdayim. Nisan 2015 itibari ile son 2 haftadir paylasmis oldugum programlari tek bir arsivde toparladim. Arsiv içerisinde 15 katilimsiz, 9 portable, 70 full program olmak üzere tam 94 adet yazilim yer almaktadir. Hepsi RAR formatindadir, RAR'dan çikararak ilgili aktivasyon yöntemleri ile kurabilirsiniz. Özellikle full program indirme hastaligina yakalanmis olanlara sesleniyorum, tek parça olarak bu arsivi indirin ve kurcalamaya baslayin.

Indireceginiz RAR dosyasi net olarak 13.93 GB boyutundadir.
Programlarin birçogunda Türkçe açiklamalar bulunmaktadir. Ancak biliyorsunuz hepsine yetisemiyorum. Bazilarinda da Ingilizce olarak açiklamalar mevcut. Kurulumda veya aktivasyonda zorlandiklariniz olursa belirtebilirsiniz.
Programlardan bazilari sadece 64 bit destekli. Programin adi ile versiyonundan sonra sadece X64 yazanlar sadece 64 bit isletim sistemleri içindir.
Arsivde çesitli olarak; dosya kurtarma, resim düzenleme, multimedya, video düzenleme, antivirüs ve daha birçok kategorideki programa yer verilmistir.
Indireceginiz RAR dosyasinin içerigi;

Teknik detaylar;



Kurulumlu programlar;

Katilimsiz programlar;

Portable (tasinabilir) programlar;

Katilimsiz program nedir bilmiyorsaniz burayi inceleyebilirsiniz.
Portable program nedir bilmiyorsaniz burayi inceleyebilirsiniz.
RAR dosyasini indirdim, ancak CRC türünde hatalar verdi diyorsaniz burayi inceleyebilirsiniz.
Ayrica arsivdeki programlari RAR'dan çikarirken mutlaka Winrar programinin son sürümünü kullaniniz. Winrari indirmek için burayi inceleyebilirsiniz.
Eger toplam 1GB boyutunda olan ve 50 adetten olusan bir baska program arsivini indirmek istiyorsaniz asagidaki linki inceleyebilirsiniz.
50 Adet Full Program Arsivi - Nisan 2015 Güncel
Not: Bu arsivde, üstteki arsiv ile ayni programlara yer verilmemistir. Eger çikmis ise son sürümleri eklenmistir.

Umarim yararli olmustur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)