1 Mayıs 2015 Cuma

İngiltere'de Nokia 8210'un satışları patladı

Ingiltere'de Nokia 8210'un satislari patladi Çok degil iki ay kadar önce Ingiltere'de uyusturucu saticilarinin polise yakalanmamak adina yeni nesil telefonlari kullanmak yerine Nokia'nin eski telefonlarini tercih ettigi ortaya çikmis ve en popüler modelin de Nokia 8210 oldugu kaydedilmisti.

Bugün gelinen noktada ise olayin sadece Ingiltere'yle sinirli olmadigi ve Kanada basta olmak üzere birçok ülkede uyusturucu saticilarinin ayni yolda hareket ettigi dikkat çekiyor.

1999 yilinda üretilen ve o günlerin gözdesi olan Nokia 8210'da GPS bulunmuyor. GPS'in bulunmuyor olmasi da güvenlik güçlerinin telefon sahiplerinin bulundugu konumu yakalayamamasi anlamina geliyor.

WiFi ve Bluetooth gibi artik her telefonda yer alan teknolojileri de bünyesinde barindirmayan Nokia 8210'la ilgili konusan bir telefon saticisi, ikinci elde Nokia 8210'un kapis kapis sattigini ve son günlerde cihazin popülerlesmesine anlam veremedigini belirtti.

Uzun uzadiya özellikleri yok ancak 150 saatlik bir batarya ömrü var ki bugünün telefonlari dahi bunu basaramiyor. Kizilötesi teknolojisini kullanan telefonda kisi rehberi ve dosya içerikleri yavas da olsa diger cihazlara transfer edilebiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)