5 Ocak 2016 Salı

iPhone 4, Flickr’da En Çok Kullanılan Fotoğraf Makinesi Oldu


iPhone ’un başarıları arasına eklenebilecek bir şey daha; firmanın en yeni telefonu iPhone 4, Nikon D90 ’ı geçerek Flickr ’da en çok resme sahip olan cihaz unvanını ele geçirdi.
Flickr Kamera İstatistikleri
Yahoo ’nun sevilen fotoğraf paylaşım sitesi Flickr ’da yayınlanan istatistiklerden pek çok sonuç çıkarmak mümkün. Apple ürünleri arasında altı ay öncesine kadar en çok kullanılan model iPhone 3G iken bu durum hızlı bir şekilde değişmiş. Grafikten de anlaşıldığı üzere iPhone 3G kullanıcıları bir üst model olan iPhone 3GS ’yi atlayarak iPhone 4 ’e geçmişler. iPhone 3GS kullanıcılarıysa anlaşılan bir sonraki modelin çıkmasını bekliyor.
Flickr iPhone İstatistikleri
iPhone telefonların pek çok fotoğraf paylaşım uygulamasına sahip olması ve arayüzünün paylaşımı kolaylaştırması istatistiklerin bu yönde çıkmasında büyük rol oynuyor. Yakın bir zamanda çıkması beklenen iPhone 5 ’in bir önceki modelde bulunan 5 MP kameradan daha iyisini sunması bu sonuçları muhtemelen pekiştirecektir.
Flickr Fotoğraf Makinesi İstatistikleri
Flickr ’da iPhone ve benzeri akıllı telefonların bu kadar hızlı yükselmesi ayrı satılan fotoğraf makinelerinin satışının önümüzdeki yıllarda düşeceğinin sinyalini veriyor olabilir. Siz ne dersiniz? Yeterince kaliteli fotoğraf çekebilen bir cep telefonu sizin için yeterli mi? Yoksa mutlaka ayrı bir fotoğraf makinem olmalı mı dersiniz? Anketimize katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)