5 Ocak 2016 Salı

Arda’nın Mevkisini Açıkladı

Barcelona Teknik direktörü Luis Enrique İspanya Kupası ’nda oynayacakları Espanyol maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arda Turan ve Alexis Vidal ’ın fizik durumlarının iyi olduğunu söyleyen Luis Enrique iki oyuncunun da maç kadrosunda yer alacağını açıkladı. Oyuncuların oynayıp oynamayacağı hakkında da da konuşan Enrique “İki oyuncu da yarın forma giyecek. Ama kaçar dakika oynarlar bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bir çok pozisyonda oynayabilir”

Barcelona ’nın transfer yasağından dolayı sezon başından beri forma giyemeyen Arda Turan ’ın oynayacağı mevki de merak konusuydu. Bu konuda da açıklama yapan İspanyol teknik adam “Arda, çizgide veya ortada oynayabilen bir oyuncu. Onu bu mevkilerde değerlendirebiliriz. O çok kaliteli bir oyuncu ve bize hem hücum hem de defans anlamında çok katkısı olacak” dedi.

“Zidane ’la olan kavgamızı hatırlamıyorum”

Zinedeine Zidane ’nın Real Madrid ’in başına geçmesinin ardından ikiliin 2003 yılında oynanan “el clasico” maçındaki kavgası hakkındaki soruları da cevaplayan Luis Enrique “Hiç kimseyle kötü hatıralarım yok. Zidane ile aramızda geçen o tartışmayı hatırlamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)