3 Ocak 2016 Pazar

Boyko ve Douglas için büyük gün pazartesi

İlk yarıyı lider bitiren Beşiktaş'ta yönetim yeni transferler için kolları sıvadı. Ukrayna'nın Dinipro kulübünden kaleci Boyko ve stoper Douglas için teklifini yapan siyah beyazlı yönetim pazartesi günü gelecek yanıtı bekliyor.

Ukrayna kulübüne bu iki futbolcu için 6 milyon euro teklifte bulunan Beşiktaş yönetiminin gelecek yanıta göre b planını da hazır tutttuğu gelen haberler arasında.

Hem kaleci Boyko hem de stoper Douglas'la yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt alan yönetimin, alternatifler konusunda da bazı kaleci ve defans oyuncularıyla görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor.

İkinci yarı hazırlıklarına hafta başında Antalya'da yapacağı kampla başlayacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularına ayrıca program verdiği de öğrenildi. Kısa devre arası tatilinde futbolcularının formda kalmasını isteyen tecrübeli teknik adamın, her oyuncusuna ayrı ayrı programlar verdiği ve Antalya kampında çalışmaların bazı testlerle kontrol edileceği bildirildi.  Ziraat Türkiye Kupası maçlarının devre arası kampına denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş'ın Antalya'da sadece Alman ekibi Werder Bremen ile özel bir maç yapacağı açıklandı..

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Beşiktaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)