5 Ocak 2016 Salı

Fernandao ve van Persie'ye ortak aranıyor!..

Sezonun ilk yarısını Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde ve Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkarak hedefleri doğrultusunda kapatan Fenerbahçe'de, sezonun ikinci dilimi için tüm planlar aynı havanın sürdürülmesi üzerine yapıldı. Sezona çok sayıda yeni yıldızla başlayan Sarı-Lacivertliler'de haftalar ilerledikçe yakalanan ivme teknik ekibin ve yönetimin yüzünü güldürdü. İkinci yarıda da takım içindeki bu olumlu havayı korumak isteyen Fenerbahçe, devre arası transferini de sessiz bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyor.

Takım gidişatından son derece memnun olan Fenerbahçe'de yeni gelecek isim ya da isimlerin yakalanan havayı bozmaması için çaba sarfediliyor. Savunma ve orta alan kurgusunda işlerin tam istediği gibi olduğunu düşünen Vitor Pereira, Robin Van Persie ve Fernandao'yu yedekleyebilecek bir golcü talep ettiği gelen haberler arasında.

Hemen hemen her bölgede en az ikişer alternatifi bulunan Portekizli teknik adam, hücum hattı için üçüncü ismi uzun Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi maratonunda ihtiyaç olarak görüyor.

Vitor Pereira'nın hazırlayacağı raporu Sportif Direktör Terraneo ve yönetime sunacağı ve bu doğrultuda transfer çalışmalarının yol haritası belirleneceği kaydedildi.

Bu arada Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için 4 Ocak Pazartesi günü masaya inecek. Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek olan Sarı-Lacivertliler, 19'da yapacağı antrenmanla sezonun ikinci yarısının mesaisine başlayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)