16 Ocak 2016 Cumartesi

Nexus 4 İçin Android 5.1 Yayınlandı

Nexus 4 İçin Android 5.1 Yayınlandı
Paylaşın
Yazılım
Güncelleme
Google'ın yeni Android sürümlerini duyurmasının ardından, hızla güncellediği Nexus modellerinden Nexus 4, bugün itibariyle Android 5.1 Lollipop güncellemesini aldı. 14.04.2015 / 21:30
Android'in başındaki Google, tabii ki ilk olarak kendi telefonları için en yeni güncellemeleri sunuyor. Pek çok üst seviye Nexus modelini güncelledikten sonra, 2012 yılında duyurduğu Nexus modelini de unutmayan Google, Android 5.1 Lollipop güncellemesini Nexus 4 için yayınladı.
Android 5.1 Lollipop, Nexus 4 için OTA üzerinden yayınlandı
OTA üzerinden yayınlanan Nexus 4 Android 5.1 Lollipop güncellemesi, bir kullanıcının paylaştığı ekran görüntüsünde 174.5 MB olarak görülüyor.
Nexus 4'e gelen Android 5.1 Lollipop güncellemesi, Wifi ve Bluetooth için yeni hızlı ayarlar menüsü, hata düzeltmeleri ve pek çok iyileştirmeyi içeriyor.
:: Android 5.1 Lollipop'un tüm yenilikleri için tıklayın.
Güvenlik alanında da yeni cihaz koruma özelliklerini içeren Android 5.1 Lollipop güncellemesi, başarılı güvenlik özellikleri getiriyor. Ayrıca HD kalitede aramalar yapabilme olanağını getiren günceleme ile, operatör desteklediği taktirde, yüksek ses kalitesinde aramalar yapabileceksiniz.
Bir sonraki güncellemenin çalışmaları sürüyor
Google'ın Android 5.1'de yaşanan problemlerin düzeltileceği yeni bir güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliyor. Muhtemelen Android 5.1.x Lollipop olarak adlandırılacak bu güncellemenin de Nexus 4'e geleceğini tahmin ediyoruz.
:: Nexus 4'e gelen Android 5.1 Lollipop güncellemesi, cihazınıza geldi mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)