Malzemeler
4 adet tavuk göğüs eti
4 adet havuç
1 adet soğan
1 adet domates
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı susam
Tuz
Temizlenip çubuk çubuk doğranmış havuçlar sıvı yağ ile birazcık çevrilir. Yemeklik doğranmış soğanlar eklenip biraz daha kavrulur. Ayrı bir tencerede küp küp doğranmış tavuk etleri azıcık sıvı yağ ile kavrulur. Suyunu salıp iyice çekmesi beklenir. Tuz ve susam eklenip biraz daha kavrulur. Kavrulmuş soğan ve havuç eklenir. Rendelenmiş domates ilave edilip 5 dakika daha pişirilir. Sıcak servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)