2 Mart 2016 Çarşamba

Maş piyazı Tarifi


Malzemeler:
1 çay fincanı maş
1 bağ maydanoz
3 sap taze soğan
½ limon
kırmızı biber,tuz
nar ekşisi
zeytinyağı

Salata Tarifi
Öncelikle maş fasulyelerini, kaynayan suyu koyalım yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
Bu arada soğan ve maydanozu ayıklayıp kesme tahtasında doğrayıp Bayanştırma kabına alalım.
Bir kapta limon suyunu, zeytinyağı, tuz ve nar ekşisini alıp çırparak Bayanştıralım, Bayanştırma kabına alalım.
Haşlanan fasulyeyi süzelim soğutup Bayanştırma kabına alıp malzemelerle iyice Bayanştıralım.
Salatayı servis tabağına alıp, servise sunabiliriz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)