1 Mart 2016 Salı

Sebzeli Kremalı Biftek

Malzemeler
1 adet patates 1 adet havuç 4 çorba kaşığı bezelye Yarım kilo biftek 2 su bardağı Sıvı Krem Şanti- Süt kreması
Tarif
Patates ve havucu küp küp doğrayın Doğranmış sebzeleri ve bezelyeleri bir tencerede 10-15 dakika haşlayın Fırın tepsisini yağlayın ve biftekleri dizin Bifteklerin üzerine haşlanmış sebzeleri pay edin Sebzelerin üzerine 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması ’nı yayın ve tepsiyi fırına sürün 250 derecede fırında 35 dakika pişirin Biftekleri fırından çıBayanr çıkarmaz üzerine kalan 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması ’nı pay edin Sıcak servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)