10 adet tavuk baget
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 adet kuru soğan
4 çorba kaşığı galeta unu
Yoğurt, salça, soya sosu, köri, pul biber, karabiber, tuz barıştırılır. Tavuk bagetler bu Bayanşıma bulanır. 3-4 saat buzdolabında bekletilir. Sosu iyice çeken tavuk bagetler galeta ununa bulanıp ısıya dayanıklı fırın kabına dizilir. Üzerlerine piyazlık doğranmış kuru soğan serpiştirilir. Ve firına verilir. 200° fırında 45 dakika pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)