6 Aralık 2016 Salı

Tavuklu Karnabahar (başemel soslu) Tarifi


Merhaba değerli takipçilerimiz, Tavuklu Karnabahar (başemel soslu) Tarifi ile sizlerleyiz, bu tarifi yapmak için uygun bir mevsimdeyiz. Karnabar pişirirken birkaç tane de yaprak kullanmanızda fayda var, özellikle Bayann bölgösine yakın yapraklarında kansere karşı koruyucu etken taşıdığını söylüyor uzmanlar. Araştırmanızı tavsiye ederim, Biz Tavuklu Karnabahar (başemel soslu) Tarifi veririken buğuda yapmanızı önerdik ancak eğer haşlamak zorunda olursanız haşladığınız suyu asla atmayın, az su ile hafif ateşte haşlananızı öneririz, suyunu daçorba tariflerivepilav tariflerinde kullanmanızı öneririz. Hiç bir şeyde kullanmazsanızda için deriz, çünkü yapraklarında bulunan caffeic asit, phytic asit, alfa-tokoferol (E-vitamini) ve rutin tümü suyuna gececeği için bu sağlık deposunu ziyan etmeyin deriz. Karnabar da 21 tane antioksidan madde bulunduğunu biliyor muydunuz? Bu sağlık deposu yemegin yanına

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)