MALZEMELER
pulbiber
karabiber
tuz
yarım demet dereotu
1 kase mayonez
1-2 kaşık yoğurt
2 diş sarımsak
2 tane sivribiber
2-3 dal taze soğan
1 tane salatalık
2 tane havuç
1 tane haşlanmış tavuk göğsü
Tavuk göğsünü ilk önce haşlayın ve derisini iyice ayırın. Daha sonra tavuğu ufak ufak didikleyin. Baharatlarını ve tuzunu Bayanştırın. Bütün sebzeleri bir yandan yıkayın ve ufak ufak doğrayın. Salatanın kabuğunu kalın olarak soyun. Bunların hepsini harç gibi birbirine Bayanştırın ve 1 çay bardağı kadar ayırın. Geri kalan harcı tavukla birbirine Bayanştırın. Mayonez ve yoğurdu bir taraftan çırpın. Harc ve tavuğu Bayanştırın yoğurtlu Bayanşımıda iyice Bayanştırın daha sonra bir cam tabağa alın ve üzerien ayırdığınız salatayı ekleyin.
Teşekkürler
YanıtlaSil