17 Mart 2017 Cuma

Yaz Türlüsü Tarifi


Malzeme :
o 2 tane, patlıcan
o 2 tane, kabak
o 4 tane, çarliston biber
o 2 tane, kırmızı biber
o 500 gram, taze fasulye
o 3 tane, soğan
o 3 diş sarımsak
o 4 tane, domates
o 1 kuzu kol
o sıvıyağ
o tuz
Yemek Tarifi
Öncelikle etleri kuş başı doğrayıp kavuralım, daha sonra üzerine yemeklik doğradığımız soğanı alalım yağ ekleyelim kavurmaya devam edelim. Üzerine, küp doğradığımız domates ve ayıklanmış fasulyeyi ekleyelim domates suyunu salıp cekene kadar kavuralım. daha sonra sırası ile  biberleri, patlıcan ve kabagı ilave edelim kavurmaya devam edelim. Sarımsağı, tuz ilave edelim. 2 bardak sıcak su ekleyelim pişmeye bırakalım. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)