2 Nisan 2017 Pazar

Çikolatalı Krema Tarifi



MALZEMELER: 6 kişilik
Bir buçuk litre süt
Bir buçuk su bardağı 4, tozşeker
1 paket rendelenmiş bitter çikolata (80 gram)
10 çay kaşığı pirinç unu
10 çay kaşığı nişasta
Pasta Tarifi
TOZŞEKER, çikolata, pirinç unu ve nişastayı derin bir kapta harmanlayın. Kaynar sütü bu Bayanşıma azar azar ve sürekli Bayanştırarak ekleyin. Bayanşım hafifçe koyulaştığında tencereye aktarın. Tahta kaşıkla Bayanştırarak, koyulaşana dek pişirin. Kaselere pay edin. Soğuduktan sonra bitter çikolata parçalarıyla süsleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)