Teknoloji, Sosyal Medya, Mobil Teknoloji, Ekonomi, Borsa, Flash Oyun, Spor, Haberler, Yemek Tarifler, Pratik Bilgiler
31 Ocak 2016 Pazar
Bostan Pilaki Tarifi
Malzemeler
2 adet soğan
2 adet közlenmiş kırmızı biber
3 adet patates
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet pazı
Tuz
Karabiber Kırmızı biber
Fesleğen Limon suyu
Yemek Tarifi
Sıvı yağ, piyazlık doğranmış soğan, ince doğranmış sarmı-sak, közlenip ince doğranmış kırmızı biber ve tuz bir tencerede 5 dakika sote edilir. Pazı iyice yıkanıp ince ince doğranır. Patatesler soyulup küp küp doğranır. Pazı ve patatesler aynı anda tencereye atılır. Pazılar suyunu çekene dek kavrulur. Kırmızı biber, karabiber, fesleğen ekleyip biraz su ilavesi ile pişmeye bırakılır. Yemeğin az sulu olmasına özen gösterilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)