MALZEMELER
1 demet pazı yaprağı
1 adet soğan 2 adet yumurta
2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber 1 kâse haşlanmış fiyonk makarna
Yemek Tarifi
Pazı yaprakları yıkanıp tuzlu suda haşlanır. Süzdükten sonra incecik doğranır. Soğan yemeklik doğranıp yağ ile kavrulur. Haşlanmış pazı, haşlanmış makarna, kavrulmuş soğan, yumurta, un, yoğurt, tuz, karabiber hepsi Bayanştırma kabında iyice Bayanştırılır. Ağzı kapaklı bir tavada önlü arkalı pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yapacağınız yorumlar bizim için değerlidir. (Lütfen yorum bırakın)